Aanvraag Syndicale Premie 2019


Het aanvraagformulier voor de syndicale premie van het refertejaar 2019 wordt eerstdaags aan alle personeelsleden bezorgd.

Om deze premie te ontvangen moet u natuurlijk aangesloten zijn bij een vakorganisatie (en de correcte vakbondscentrale). 

Voor alle ABVV/ACOD aangesloten werknemers binnen het UZ – Gent is de correcte ABVV – Centrale (en Sector): 

ACOD – Overheidsdiensten

Wanneer u twijfelt, of u bent nog niet in de juiste centrale (vb. Algemene Centrale, BBTK, Metaal,…) aangesloten, neem dan gerust contact met de ACOD – UZ Gent op binnenpost 24199/25377 of via acod@uzgent.be.

Het originele ingevulde aanvraagformulier stuurt u via binnenpost terug naar: ACODDPII/1°verdieping, of via gewone post kan ook: ACOD Oost -Vlaanderen, Bagattenstraat 158, 9000 Gent. Opgelet: niettegenstaande de expliciete vraag aan het kabinet van de premier om (in huidige situatie) gescande documenten te mogen indienen werd gesteld dat alleen de originele formulieren zullen aanvaard worden, m.a.w. uw document inscannen en mailen naar ons mag niet aanvaard worden.

Het aanvraagformulier moet voor 1 juli 2020 ingestuurd worden.

Zo voorkomt u in ieder geval de syndicale premie van 90 EUR te mislopen. 

Indien u het formulier om één of andere reden kwijt bent geraakt kan een duplicaat aangevraagd worden bij uw vakbond.

1 Comment

 1. Beste

  Vorig jaar heb ik maar 5 maanden de premie betaald . Op 1 juni ben ik op pensioen gegaan . Heb ik recht op een stuk teruggave van die 5 maanden ?
  Zoja , kan je aub het papier doorsturen naar mijn thuis emailadres ?

  Danke

  Ludwine Naessens

  Outlook voor Android downloaden

  ________________________________

Reacties zijn gesloten.