ATTRACTIVITEITSPREMIE 2011

In uitvoering van het federaal zorgakkoord 2005 – 2011 publieke sector en in tegenstelling tot bepaalde “geruchten” wordt ook dit jaar de attractiviteitspremie eind november uitgekeerd.

De premie wordt aan de gezondheidsindex gekoppeld wat betekent dat de premie bruto ongeveer 555,34€ zal bedragen (bij voltijdse tewerkstelling en rekening houdend met de referentieperiode).

Voor deeltijds werkende personeelsleden wordt de premie uiteraard bepaald in verhouding tot de geleverde of gelijkgestelde arbeidsdagen over de referentieperiode.

De referentieperiode voor de berekening van het bedrag van de attractiviteitspremie 2010 waar de werknemer recht op heeft loopt van 1 oktober 2010 tot 30 juni 2011.

Van het bruto bedrag wordt naargelang het statuut van het personeelslid een RSZ inhouding gedaan van 11,05% (statutair personeelslid) of 13,07% (contractueel personeelslid).

Daarnaast wordt op het bedrag ook een bedrijfsvoorheffing (ongeveer 30%) afgehouden.

Concreet:

De premie zal ongeveer 345,80 € netto bedragen voor een voltijds statutair personeelslid en 340€ netto voor een voltijds contractueel personeelslid.

De premie wordt eind november uitbetaald.

Voor bijkomende info kan men natuurlijk terecht op 21499 of acod@uzgent.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s